Cum aleg produsul potrivit?

 

Indiferent de conditia parului tau (par deteriorat, par subtire, par rar, par cu tendinta de cadere sau cadere moderata si masiva a parului si chelie), sau a scalpului (matreata, eczema seboreica, iritatie, mancarime si roseata), produsele THYMUSKIN® iti ofera solutia.

Este singurul remediu care tine cont de starea particulara a parului, produsele fiind grupate in 3 linii de produse, pentru fiecare conditie a parului.

Astfel, rezultatul este un par natural, frumos, des si sanatos.

Sistemul dermatologic THYMUSKIN® contine Sampon contra caderii parului THYMUSKIN® utilizat in combinatie cu THYMUSKIN® Ser Tratament. Astfel, tratamentul pentru par este complet pentru a combate caderea parului si a stimula cresterea si regenerarea parului.
Eficienta tratamentului pentru par depinde de alegerea corecta a produselor de ingrijire – studiile au demonstrat eficienta in prevenirea caderii parului si in cazurile de alopecie androgenetica (ereditara), alopecia areata, alopecia difuza.

Principalul produs este THYMUSKIN® Ser Tratament, iar eficacitatea este sustinută prin utilizarea THYMUSKIN® Sampon.

1. THYMUSKIN® Sampon contra caderii parului este special creat pentru curatarea si pregatirea scalpului pentru aplicarea serului. Samponul THYMUSKIN® curata particulele de murdarie acumulate si ofera scalpului ingredientul activ GKL-02. In plus, samponul THYMUSKIN® furnizeaza parului diferite ingrediente de ingrijire. Prin urmare, utilizarea THYMUSKIN® Sampon contra caderii parului este cruciala pentru rezultatele cele mai eficiente in timpul tratamentului pentru par cu Thymuskin.

2. Serul tratament asigură complexul peptidic activ GKL-02 si substantele nutritive vitale pentru hranirea foliculilor pilosi, stimuland astfel cresterea si regenerarea parului.

In plus, THYMUSKIN contine si ingrediente naturale active, cum ar fi cofeina, vitamina E si Urtica dioica care ofera functii suplimentare de ingrijire și hranire. De asemenea, sunt incluse ingrediente cosmetice, ar fi Panthenol sau proteine vegetale (de grau, de exemplu) care ofera, la randul lor, proprietati de ingrijire a parului.

 

Thymuskin Linii de produse
Vezi cum alegi corect produsele potrivite pentru tine!

 

Poti folosi si scala de alegere corecta a produselor care va ajuta sa folositi produsul eficient pentru tratamentul caderii parului tinand cont de starea parului:

2 pasi pentru alegerea corecta a terapiei combinate Thymuskin Sampon & Ser.

  1. Alegeţi Thymuskin® Şampon care se potriveşte cel mai bine cu conditia parului
  2.  Alegeţi cel mai potrivit Thymuskin® Ser tratament pentru scalp prin identificarea nivelului de cadere a parului

Alegerea corecta a produselor Thymuskin

Combina & Potriveşte:
•Se pot combina game diferite ex.Thymuskin® Sampon Clasic + Thymuskin® Ser Forte

Dupa finalizarea cu succes a terapiei, puteti scadea concentratia produselor si sa alegeti succesiv urmatoarea linie de produse Thymuskin.