Principii de baza in aplicarea produselor Thymuskin:

 

»» Spalati parul cu Thymuskin Sampon

»» Masati scalpul folosind Thymuskin Ser

»» Folositi o cantitate mai redusa, dar frecvent

Spalati regulat parul cu Thymuskin Sampon (zilnic sau de cel putin 3 ori pe saptamana). Dupa uscarea parului, masati scalpul cu Thymuskin Ser (nu aplicati serul pe par). Thymuskin Ser trebuie initial utilizat zilnic dupa spalarea parului cu Thymuskin Sampon. Utilizarea zilnica trebuie continuata pentru o durata de cel putin 12-15 saptamani. Pentru uscarea parului recomandam folosirea prosopului in locul uscatorului de par. Nu este necesar ca parul sa fie 100% uscat, este suficient daca este zvantat cu prosopul.

Dupa 8-15 saptamani de utilizare a Thymuskin cu complex activ GKL-02 se observa o stare de normalizare a parului. Radacinile parului sunt stimulate sa creasca. Utilizarea sistemului Thymuskin poate fi redusa la 3 ori pe saptamana dupa ce caderea parului s-a normalizat si sunt mai putin de 100 de fire de par cazute zilnic – respectiv cel mai bun rezultat personal. Recomandam folosirea in continuare a terapiei contra caderii parului Thymuskin pentru cel putin 3 luni.

Dupa obtinerea unui rezultat pozitiv, puteti folosi Thymuskin Classic, care are o concentratie mai mica si poate mentine rezultatul obtinut pentru o perioada mai lunga.

THYMUSKIN SAMPON

Spălați-vă părul în mod regulat cu Thymuskin Șampon de păr (zilnic sau cel puțin 3x pe săptămână). In cazul caderii parului, de multe ori, se evita spalarea zilnica, chiar dacă spălarea părului nu duce, în general, la caderea părului. În acest caz, recomandăm spălarea părului cel puțin 2-3 x pe săptămână. Vă rugăm să tineti cont că este esențial să mențineți aplicarea zilnica a Thymuskin Ser.

dozare sampon Thymuskin

 

 

 

 

 

1. Pentru curatare delicata si tratamentul de baza, clatiti bine parul cu apa calda.Aplicare Sampon Thymuskin
2. Masati usor parul si scalpul timp de un minut.
3. Clatiti bine parul cu apa calda.
4. Uscati parul, preferabil cu un prosop.

Șamponul de curățare și îngrijire Thymuskin curăță particulele de murdărie acumulate și oferă scalpului ingredientul activ GKL-02. În plus, șamponul Thymuskin furnizează părului diferite ingrediente de îngrijire si pregătește scalpul pentru aplicarea serului Thymuskin. Prin urmare, utilizarea Thymuskin Sampon este crucială pentru rezultatele cele mai eficiente în timpul terapiei cu Thymuskin.

După spălarea și uscarea părului, aplicați Thymuskin Ser pe scalpul curat și intindeti uniform (nu clătiți ulterior). Dacă utilizați un uscător de păr, nu-l îndreptați direct spre scalp, ci ridicați-vă părul pentru a îndrepta uscătorul de-a lungul firului de par. În mod opțional, puteți selecta o temperatură scăzută sau medie a uscătorului sau puteți menține o distanță mai mare între uscător și păr. În acest fel, scalpul este protejat de aerul fierbinte, care mai întâi usucă scalpul și apoi provoacă transpirația scalpului.

THYMUSKIN SER

Aplicati in mod egal Thymuskin Ser doar la nivelul scalpului (nu-l lasati sa curga). Nu este nevoie să-l aplicați pe păr.

Dozare Thymuskin SEr

1. Așezați vârful aplicatorului direct pe scalp pentru a aplica serul Thymuskin în picături precise pe scalp.Aplicarea Ser Thymuskin
2. Masați scalpul cu vârfurile degetelor cu mișcări circulare până când vi pare că este uscat.
3. De obicei, este nevoie sa impartiti parul in 4-6 linii de păr pentru a aplica serul pe tot scalpul. Este un produs de tip “leave-in”, nu clătiți.
4. La sfarsit va puteti aranja părului așa cum obișnuiti. De asemenea, puteți utiliza produsele de styling ca de obicei. Nu este necesară uscarea părului sau a scalpului după aplicare.
5. Thymuskin Ser poate fi aplicat pe scalp, atât în ​​cazul părului încă umed, cât și al părului deja uscat. De asemenea, poate fi aplicat si în zilele în care părul nu a fost spălat.

Thymuskin Ser trebuie inițial aplicat în fiecare zi după spălarea părului cu Thymuskin Șampon. Un rezultat poate fi observat, în general, după aproximativ 8-15 săptămâni si este caracterizat printr-o stabilizare a stării părului (întărirea părului) și o reducere a numărului de fire de păr care cad în fiecare zi. Utilizarea zilnică trebuie totuși continuată pentru o durată de cel puțin 12-15 săptămâni.

Utilizarea poate fi redusă la 3 ori pe săptămână după ce caderea parului s-a normalizat și in fiecare zi cad mai puțin de 100 de fire de păr – respectiv cea mai bună valoare personală.

După încă 3 luni, dacă pierderea părului nu s-a agravat, utilizarea poate fi redusă și mai mult, de două ori pe săptămână, după spălarea cu Thymuskin Sampon.

EVOLUTIE

Timpul de crestere al parului poate fi variabil, depinde de tipul de cadere a parului, de rezistenta la caderea parului si de predispozitia individuala (receptivitatea) persoanei afectate. De îndată ce pierderea părului s-a oprit și starea părului este normală, trebuie să aplicati Thymuskin Sampon și Thymuskin Ser mai puțin frecvent, dar de cel putin două ori pe săptămână. Dacă nu doriți să continuați să utilizați Thymuskin, trebuie să vă așteptați la căderea părului după aprox. 3 luni, în special în cazul unei căderi de păr de cauza androgenica.

Pierderea patologică a părului poate fi un semn de boală. În astfel de cazuri, trebuie să consultați un medic pentru a afla cauza. De asemenea, puteți obține sfaturi de la farmacistul dumneavoastră sau de la specialistul Thymuskin.

»» Nu uitați să utilizați produsele Thymuskin și la salonul de coafură în timpul terapiei. În acest fel puteți asigura o aplicare continuă.

»» Toate produsele Thymuskin sunt concentrate, deci folosiți cu moderatie.

DETERIORARE INITIALA

La începutul terapiei cu Thymuskin, activarea foliculilor de păr poate determina agravarea caderii părului, deoarece firele de păr se înmulțesc foarte repede si elimina părul inactiv.

Această situație temporară nu este un motiv de îngrijorare, ci dovedește reactivarea creșterii părului. Este un proces individual, pentru fiecare pacient. De cele mai multe ori reactivarea cresterii parului devine tot mai evidenta până în săptămâna 8 de tratament, tinand cont de aplicarea corecta a produselor.

Aproape toți pacienții răspund la actiunea peptidelor timice, acestea fiind identice la fiecare individ. Uneori, răspunsul apare chiar în prima săptămână, alteori apare dupa mai mult timp și apare o deteriorare inițială. Răbdarea și frecvența vor avea succes în majoritatea cazurilor.