Intrebari frecvente

Tratarea parului cu Thymuskin poate ridica frecvent intrebari, cu atat mai mult cu cat sunt de luat in considerare o multime de factori: ce produs aleg. care este conditia actuala a parului, ce alte produse folosesc.

>> De ce sunt atat de multe produse Thymuskin? Cum stiu care e potrivit pentru mine?

Thymuskin este singurul remediu din lume pentru caderea parului care ia în considerare nu numai diferitele grade de caderea parului, dar si conditia individuala a parului si scalpului, pentru ca fiecare este diferit! Instrumentul de alegere a produselor Thymuskin va va oferi ajutor si îndrumare pentru gasirea Thymuskin-ului potrivit. Puteti folosi scala de alegere a produselor Thymuskin pe site-ul nostru. De asemenea, am fi încantati sa va sfatuim; pur si simplu trimiteti un e-mail la adresa contact@thymuskin.ro.

>> Thymuskin este mai eficient in cazul barbatilor sau al femeilor?

Nu exista diferente specifice genului in efectul Thymuskin asupra parului si scalpului. Cu toate acestea, femeile au rezultate, de obicei, mai bune în studiile noastre. Dar acest lucru se datoreaza faptului ca femeile folosesc in general produsele Thymuskin regulat si mai consecvent decat barbatii. In caz contrar, nu exista diferente in ceea ce priveste eficienta.

>> Sufar de caderea parului de ceva timp, am matreata si mancarime la nivelul scalpului. Pot sa folosesc Thymuskin?

Cel mai probabil suferiti de eczema la nivelul scalpului, care cu siguranta trebuie să fie tratata înainte de a utiliza Thymuskin. Prin urmare, va sfatuim sa consultati un dermatolog si sa clarificati acest lucru în prealabil. Odată ce eczema a fost tratata, puteti sa utilizati cu succes Thymuskin.

>> Pot sa combin Thymuskin cu alte produse si astfel sa opresc caderea parului mai repede?

In principiu, nu exista obiectii la o astfel de combinatie si este, in cele din urma, un aspect financiar. Cu toate acestea, va sfatuim sa lasati un interval suficient de timp intre diferitele aplicatii. In plus, alte substante sunt adesea asociate cu efecte secundare, care nu este cazul cu Thymuskin. Pentru a le preveni, va recomandăm un interval de siguranta intre aplicatiile de cel putin 8-10 de ore. Cu toate acestea, este putin probabil sa opriti mai rapid caderea parului cu o combinatie de acest fel pentru ca ciclul natural de viata al parului rasturnat, si rabdarea si consecventa sunt, cu siguranta, necesare.

>> Colorarea parului poate duce la caderea parului?

Colorarea nu cauzeaza, in principiu, pierderea parului, dar trebuie sa știti ca, in orice caz, este o invazie majora asupra structurii parului. Cand va vopsiti parul, parul trebuie sa fie sanatos, preparatele folosite ar trebui sa aiba grija de par cat mai mult posibil și procedurile de colorare nu ar trebui sa fie intreprinse la intervale prea frecvente. Daca nuanta selectata este complet diferita de culoarea naturala a parului, numai radacinile ar trebui retusate la intervale frecvente. Parul colorat are nevoie de ingrijire intensiva. Dupa colorarea parului trebuie folosit un balsam, daca este posibil, clatiti cu balsam de par Thymuskin.

>> Este adevarat ca berea si albusul de ou sunt bune pentru parul meu?

Daca ati incercat deja berea ca balsam de clatire, este bine de remarcat faptul ca albusul de ou si berea au o influenta pozitiva doar asupra firului de par, facand parul care a fost deja spalat mai matasos si imbunatatind stralucirea lui. Nu au un efect asupra caderii parului sau a cresterii parului. Timpul si efortul necesar sunt, de asemenea, semnificative (aderenta si miros), deci este mai bine sa va bazati pe produsele comerciale obisnuite si pe produsele de ingrijire speciala, in functie de necesitati.