Producator

De mai bine de 30 de ani, compania germana Vita-cos-Med Klett-Loch GmbH a fost angajata cu succes in cercetarea, dezvoltarea si distribuirea de produse medicale cu agenti peptidici activi biologic. Bibliotecile de peptide timice patentate GKL-02/03 mimeaza actiunea extractului total timic natural si sunt unice la nivel mondial.

Terapiile timice sunt utilizate cu succes in practica medicala de zeci de ani. Acum, ingredientele active GKL-02/03 permit aplicarea terapiilor timice – fara utilizarea ingredientelor de origine animala.

⇒ In cadrul companiei, activitatea de cercetare in domeniul farmaceutic si cosmetic a inceput in 1976, si in 1981 compania a fost in masura sa demonstreze eficienta unica a extractului hidrosalinat de timus cu greutate moleculara mica, GKL-01, in tratarea caderii parului de cauza androgenetica, alopecia androgenetica.

De atunci, marca Thymuskin este considerata ca fiind una dintre liderii mondiali pentru contracararea pierderii parului si stimularea formarii de par nou. Mai multe inovatii farmaceutice, cum ar fi dezvoltarea bibliotecii de peptide timice cu greutate moleculara mica, fara ingrediente de origine animala, GKL-02 si numeroase alte brevete farmaceutice si produse au urmat.

⇒ In 2005 Thymuskin Sclero Discret a fost introdus, pentru tratamentul pielii zonei intime, pentru a trata lichen sclerosus. In timpul unui studiu observational clinic, o imbunatatire pana la eliminarea completa a simptomelor ar putea fi confirmata in 80% din toate cazurile (M. Loehnert, S. Rappich, M. Hagedorn: tratamentul si ingrijirea lichen sclerosus, sept. 2005). Preparatul este, de asemenea, mentionat in mod pozitiv si remarcat in Encyclopedia of Dermatology, Allergy, Environmental medicine, Altmeyer & Paech 2010: „Analog good results, compared to the calcineurin inhibitors, were made with the approach using a thymic peptide active agent”.

Chiar de la inceput am sprijinit transferul tehnologic al inovatiilor biochimice in stransa cooperare cu universitatile si spitalele de predare.

GKL BIOTEC AG

o filiala a grupului de firme Klett-Loch

Pe baza a 25 de ani de cercetari continue si intensive privind ingredientele farmaceutice active (API) in domeniul peptidelor timice, compania GKL-BIOTEC-AG a fost fondata in ianuarie 2008. Ne concentram pe dezvoltarea complexelor de ingrediente timice GKL pentru industria farmaceutica si cosmetica. In stransa cooperare cu universitatile renumite, promovam transferul tehnologic al inovatiilor biochimice. Rezultatele existente au subliniat succesul abordarii noastre.

INDUSTRIA FARMACEUTICA

In cadrul industriei farmaceutice, complexele noastre de ingrediente timice GKL sunt potrivite pentru produse medicale in sectoarele imunologiei, oncologiei si dermatologiei, precum si pentru alte domenii terapeutice, cum ar fi bolile reumatice.

Dermatologie

In sectorul de Dermatologie,  complexele GKL de ingrediente de peptide timice sunt potrivite pentru utilizare in preparate impotriva diferitelor tipuri si cauze de caderea parului si pentru stimularea cresterii parului nou. In plus, acestea sunt potrivite pentru preparate impotriva bolilor de piele, ar fi lichen sclerosus si in special pentru preparate impotriva diferitelor caracteristici legate de procesul de imbatranire a pielii.