THYMUSKIN FORTE

Thymuskin Forte este recomandat in cazuri de cadere masiva a parului, scalp devitalizat, fiind linia de produse cu cea mai mare concentratie de ingredient activ GLK-02, +100%.
Stimuleaza regenerarea unei noi cresteri a parului prin reactivarea foliculilor de par inactivi si sustine intens aceasta crestere.

Cand se utilizeaza THYMUSKIN?

  • in cazul caderii parului
  • pentru reactivarea cresterii parului si regenerarea a noi fire de par
  • ingrijirea parului, pentru intarirea si restructurarea firelor de par

Un caz extrem, de exemplu, il reprezinta caderea parului dupa tratament medicamentos pentru glanda tiroida sau chimioterapia blanda. Fara un tratament pentru stoparea caderii parului, in marea majoritate a cazurilor, parul va reincepe sa creasca in aproximativ 4 pana la 6 saptamani după finalizarea chimioterapiei. Inca extrem de fragil, va trebui sa tratezi parul si scalpul cu multa grija. Incepe prin utilizarea unui sampon adaptat special pentru a elimina orice toxine de pe suprafata scalpului inainte de a utiliza uleiuri, sampoane si lotiuni pentru a stimula si fortifica regenerarea.

Utilizarea unui sistem care are actiune completa asupra parului si scalpului asa cum este THYMUSKIN FORTE, care curata eficient, reduce caderea parului si stimuleaza si sustine cresterea si regenerarea, este un plus major. Recomandat pentru barbati si femei, fara efecte secundare chiar la utilizare indelungata.

THYMUSKIN® FORTE Sampon este lipsit de SLS (sodium lauret sulfat), parabeni, siliconi si ingrediente de origine animala.

Vezi si Alegerea corecta a produselor THYMUSKIN care te ajuta sa selectezi produsele potrivite.

THYMUSKIN FORTE Sampon, volum 100ml 196,00 RON
THYMUSKIN FORTE Sampon, volum 200ml 283,00 RON
THYMUSKIN FORTE Ser tip gel, volum 100ml 232,00 RON

 

 

 

 

 

 

 

 

THYMUSKIN FORTE Ser tip gel, volum 200ml 346,00 RON
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 100ml 402,02 RON
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 200ml 545,03 RON